Opening politiek seizoen 2024!

8 september 2024

Het politieke seizoen van de PvdA Provincie Groningen is op 6 september feestelijk van start gegaan met een drukbezochte bijeenkomst op Landgoed Van Heijningen Bosch in Veendam. Ruim 100 leden en geïnteresseerden kwamen samen voor een inspirerende en gezellige avond.

De avond begon met sterke toespraken van onze volksvertegenwoordigers, die hun visie deelden over de uitdagingen en kansen die de provincie Groningen de komende tijd te wachten staan. Hun woorden zorgden voor veel positieve energie onder de aanwezigen.

Na het formele gedeelte was er volop ruimte om in een ontspannen en gezellige sfeer bij te praten onder het genot van een drankje. Leden en gasten hadden de kans om op een informele manier ideeën te delen en samen vooruit te blikken op het nieuwe politieke jaar.

Onder het genot van een heerlijke BBQ en live muziek konden de aanwezigen de avond ontspannen afsluiten. De gemoedelijke sfeer en het prachtige landgoed maakten het een geslaagde start van het seizoen.

De PvdA Provincie Groningen kijkt terug op een succesvolle en inspirerende avond en is klaar om met frisse energie aan de slag te gaan voor een sterk en sociaal Groningen.