De campagne is begonnen!

Door Danny Kolthof op 8 oktober 2023

Campagneaftrap in Westerkwartier en Oost-Groningen.

Afgelopen weekend zijn er twee lokale aftrappen geweest. De afdelingen Oldambt, Pekela, Veendam, Midden-Groningen, Westerwolde, Stadskanaal en Eemsdelta hebben gezamenlijk een aftrap gehad in Winschoten. Afdeling Westerkwartier had een eigen aftrap in Zuidhorn. Beide aftrappen waren gezamenlijk met GroenLinks en werden door kandidaten vanuit beide partijen bezocht.

 

Duurzame bestaanszekerheid in Oost-Groningen.

Het thema van de aftrap was duurzame bestaanszekerheid in Oost-Groningen. Kandidaten Julian Bushoff en Glimina Chakor gaven hun visie op dit onderwerp en de campagne. Het was een goed bezochte aftrap met veel enthousiaste leden van zowel PvdA als GroenLinks.

   

Aftrap Noord-Nederland.

Naast de lokale aftrappen is donderdag 19 oktober a.s. de aftrap voor de drie noordelijke provincies. Deze aftrap zal plaatsvinden in De Loods te Groningen. Tijdens dit grote feest is er voor ieder wat wils, van workshops tot aan live muziek. Ook kun je kennismaken met onze Noordelijke kandidaten (waar we heel trots op zijn), Habtamu de Hoop, Glimina Chakor, Inge Oosting, Charda Kuipers, Julian Bushoff en Elke Slagt-Tichelman. En met de nummer twee van de lijst, niemand minder dan Esmah Lahlah!

Zien we jou daar? Voor meer info of om je aan te melden klik hier.

 

 

Danny Kolthof

Danny Kolthof

Hoi, mijn naam is Danny Kolthof, ik ben 27 jaar oud en studeer Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool. In mijn vrije tijd stap ik graag op de racefiets of ga ik lekker uitgebreid koken. Ook ben ik verslaafd aan luisterboeken en ben ik regelmatig in de bioscoop te vinden. Waarom zit jij bij de PvdA?

Meer over Danny Kolthof